ECOTRACTE, Una xarxa plena d’oportunitats. (Una red llena de oportunidades)

Arriba a Osona Ecotracte.org, un concepte innovador en format web que està revolucionant el món dels intercanvis, on pots oferir o demanar qualsevol favor, servei o producte, vendre, comprar, llogar…i molt més sense utilitzar diners.
Utilitzem l’EcoPunt, una unitat de valor propera i versàtil, creada per facilitar els intercanvis quan els béns a bescanviar no tenen el mateix valor. 1 EcoPunt equival a 1 euro.

 

Qualsevol persona en pot formar part i REGISTRAR-SE GRATUÏTAMENT. Els usuaris poden publicar anuncis i contactar amb els altres anunciants mitjançant el servei de missatgeria interna d’Ecotracte.

Els usuaris que ofereixin favors o productes guanyaran EcoPunts, que podràn bescanviar per altres favors o productes oferts per la comunitat.
Cada usuari disposa d’un compte personal amb el qual pot rebre i transferir EcoPunts (sistema de banca online) i pot valorar les transaccions segons el nivell de satisfacció obtingut.

Guanya EcoPunts i aconsegueix serveis i productes sense pagar amb euros.

Les transaccions amb professionals i comerços adherits es poden fer amb Euros (a pagar directament a l’establiment), amb EcoPunts (a través de la banca online d’Ecotracte) o de forma mixta (Euros i EcoPunts), depenent de les condicions de cada establiment.

 

 

Llega Ecotracte.org, un concepto innovador en formato web que está revolucionando el mundo de los intercambios, donde puedes ofrecer o pedir cualquier favor, servicio o producto, vender, comprar, alquilar y mucho más sin utilizar dinero.
Utilizamos el ecopuntos, una unidad de valor cercana y versátil, creada para facilitar los intercambios cuando los bienes a canjear no tienen el mismo valor. 1 ecopuntos equivale a 1 euro.

Ecotracte.org


Cualquier persona puede formar parte y REGISTRARSE GRATUITAMENTE. Los usuarios pueden publicar anuncios y contactar con otros anunciantes mediante el servicio de mensajería interna de Ecotracte.
Los usuarios que ofrezcan favores o productos ganarán ecopuntos, que podrán canjear por otros favores o productos ofrecidos por la comunidad.
Cada usuario dispone de una cuenta personal con el que puede recibir y transferir ecopuntos (sistema de banca online) y puede valorar las transacciones según el nivel de satisfacción obtenido.

Las transacciones con profesionales y comercios adheridos se pueden hacer con Euros (a pagar directamente en el establecimiento), con ecopuntos (a través de la banca online de Ecotracte) o de forma mixta (Euros y ecopuntos), dependiendo de las condiciones de cada establecimiento.


Discover more from Renewable Energy & Technology

Subscribe to get the latest posts to your email.